En marxa la prova de dobles de la XI Pool Femenina de Tennis MAPFRE

21/01/2020

El passat mes de desembre es va començar a disputar la prova de dobles de la XI Pool Femenina de Tennis MAPFRE, una categoria que es disputa per primera vegada i que enguany compta amb el suport de MAPFRE, un dels patrocinadors més destacats del nostre Club.

Fins ara aquest torneig, que ja arriba a la seva onzena edició, es disputava únicament en format individual però enguany s’ha impulsat també la modalitat de dobles que ha comptat amb una bona resposta per part de les nostres sòcies. En total hi participen 28 jugadores que han estat englobades en dos grups. 

Un mes abans, concretament el 9 d’octubre, va començar a jugar-se la prova individual que aquest curs compta amb la participació de 83 jugadores, repartides en 9 grups (8 grups sènior i un grup juvenil).

El torneig, organitzat i coordinat per Eulàlia Vilardell, acabarà el 29 de març, deu diez més tard del previst. L’alta participació ha obligat a ampliar el calendari de joc per a un millor funcionament del torneig.

Recordem que el 2 d’abril per la tarda es farà, al Saló del Club, la cerimònia d’entrega de premis per les guanyadores i finalistes.