Els 'Players' de la Fundació Tennis Barcelona reben la Memòria Anual

25/05/2023

En una mostra d'agraïment cap a tots els membres de la Fundació Tennis Barcelona, aquesta setmana es va lliurar la publicació que reflecteix la intensa activitat desenvolupada durant els darrers 12 mesos

Descarregar la Memòria 2022

La Fundació Tennis Barcelona ha editat la seva Memòria Anual 2022, una publicació que recull totes les activitats solidàries impulsades durant l'any i que s'ha lliurat a tots els membres, coneguts com a 'Players'. La Fundació té la missió de fomentar la inclusió social i millorar la salut física i emocional de persones en situació d’exclusió social a Barcelona i la seva àrea metropolitana a través de la pràctica del tennis. Va ser el 2019 quan es va constituir per expandir i potenciar l'acció solidària existent al RCTB-1899, però no va ser fins al març del 2021 quan es va fer realitat.

“Aprofitem aquesta oportunitat per transmetre el nostre sincer agraïment a tots els Players de la Fundació. Les vostres contribucions ens han permès avançar i dur a terme els nostres projectes amb èxit. La Fundació del Club és de tots els socis i sòcies, i vosaltres sou els primers que demostreu dia a dia que és així amb la vostra solidaritat”, expressa Jordi Cambra, president del RCTB-1899 i de la Fundació Tennis Barcelona.

La memòria recopila la trajectòria de la Fundació i les activitats que duu a terme, així com els seus objectius. A més de les fites aconseguides a través de l'Escola de Tennis Solidari, la memòria ressalta les diverses activitats solidàries realitzades al llarg de l'any, com la campanya de recollida de raquetes, el concert solidari o les trobades dels 'Players' de la Fundació. En definitiva, activitats que han permès dur a terme el curs 22-23 amb més recursos que mai.

“Des que vam posar en marxa la nostra Escola de Tennis Solidari, i gràcies a les vostres aportacions, hem aconseguit marcar una diferència significativa a la vida d'aquells que més ho necessiten. Avui dia, la Fundació fa possible que més de 350 nens i nenes juguin a tennis als seus propis barris. La vostra solidaritat ha permès que el nostre programa Tennis amb Valors arribi als districtes més vulnerables de Barcelona, ​​brindant oportunitats d'aprenentatge i desenvolupament a infants i joves en risc d'exclusió social”, explica sobre la feina feta.

A més, tota la tasca com a Escola de Tennis Solidari no seria possible sense les aliances estratègiques i col·laboracions amb entitats de referència en atenció social a Barcelona, ​​com Càritas, la Fundació Pere Tarrés, el Casal dels Infants, la Fundació Gavina, la FEEB, la Fundació Adsis, la Fundació Magone i la Fundació Mans a les Mans.

Aquest tipus d'aliances han estat també un factor fonamental per a la implementació del programa “Play All – Juguem Tots”, que la Fundació Tennis Barcelona duu a terme juntament amb la Fundació Rafa Nadal i el suport de Nike. “Play All” ha obert les portes del tennis a nous barris i ha promogut la inclusió social a través de l'esport i els seus valors.

La confiança i el compromís dels membres de la Fundació han servit d'inspiració per continuar endavant i expandir els esforços a favor de la inclusió, la salut i el benestar de les persones en situació de vulnerabilitat.

“Gràcies per ser part d'aquesta gran família solidària i per ajudar-nos a construir un futur millor per a tothom. Junts, seguirem sumant i creant un impacte positiu a la societat a través del tennis. Gràcies per fer-ho possible!”, conclou Jordi Cambra per agrair tot el suport rebut.

Els Players fan possible l'acció solidària de la Fundació, col·laborant econòmicament o amb el seu temps.

Per donar-vos d'alta o tenir més informació de l'activitat que realitzem podeu consultar la web oficial www.fundaciotennisbarcelona.org o bé contactar per telèfon al 697300820.