El Sopar del Godó promet més emocions que mai

Sopar Godó 2023
13/03/2023

Una edició més, durant el Torneig, se celebrarà el Sopar del Godó, un moment màgic on els Socis i Sòcies del Club es reuneixen per celebrar la que és la festa esportiva i social per excel·lència de l’entitat: el Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó. Serà, el dissabte de semifinals, dia 22 d’abril, a partir de les 20.30h.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Enguany serà una nit força més especial del que ja és habitual perquè celebrarem els 70 anys de vida del nostre Torneig, sens dubte, una gran xifra que arrodoneix un llarg camí ple d’història que no hagués estat possible sense la figura de Carlos Godó Valls, qui l’any 1953 va idear, crear i impulsar el nostre gran esdeveniment.

HOMENATGE A LA FAMÍLIA GODÓ

Aquest sopar serà el moment ideal per rendir un sincer homenatge a la família Godó de part de tots els Socis i Sòcies del Club, en agraïment per haver contribuït durant tants anys a fer possible que el prestigi del Torneig i del Club hagin crescut de la mà i siguin reconeguts arreu del món.

RECONEIXEMENT A FELICIANO LÓPEZ

També serà una jornada per fer un gran reconeixement a Feliciano López, carismàtic i estimat jugador del Club, que enguany s’acomiadarà de les pistes en el nostre Torneig amb l’honor de ser el tennista que més edicions ha disputat en la història (22), i sent-ne campió en la categoria de dobles l’any 2018 fent parella amb Marc López.

Tampoc hi faltarà l’habitual sorteig de regals, gentilesa dels patrocinadors de l’RCTB-1899, que tancarà un sopar ple de sorpreses i donarà pas a la música, al ball i a la festa.

No et perdis aquest moment que serà únic i inoblidable! Reserva ja la teva taula i gaudeix del que serà un dels instants més emotius del 70è aniversari del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó!