El Restaurant de l’RCTB-1899 segueix obert i amb els seus millors plats a taula

14/01/2021

Només se serveixen dinars entre les 13.00h i les 15.30h, mentre que l’snack es manté tancat

Tot i les mesures restrictives de contenció de la Covid-19 imposades per la Generalitat, el Restaurant de l’RCTB-1899 segueix treballant per adaptar-se a les circumstancies i continuar oferint als socis els seus millors plats. A partir del dilluns 18 de gener hi haurà una nova carta amb diferents plats de temporada on, com sempre, hi haurà la millor combinació de sabors.

 

 


 

 

Recomanacions del nostre xef Juan González:

 

 

Crema de blat de moro amb foie

La primera proposta es una opció molt lleugera amb un gust molt particular que pot recordar al de les crispetes tradicionals. Aquesta crema de blat de moro s’acompanya amb foie marcat a la planxa i es posa sobre una base de cansalada.

blat

 


Sopa de peix tradicional

Aquest plat mariner és ideal per a totes les edats i, especialment, per la gent gran per la seva fàcil digestió. A més a més, ajuda a facilitar la funció renal i a mantenir un bon trànsit intestinal. Està elaborat amb una gran varietat d’ingredients com rap, cloïsses, gambes, calamars o arròs que aporten proteïnes de qualitat, ferro i fòsfor.

Sopa

 


Calamars amb crema de pèsols

Aquesta opció és una recepta lleugera i molt nutritiva amb una gran aportació de proteïnes. La barreja de gustos dels calamars saltejats banyats en la seva pròpia tinta amb els pèsols transformats en una crema fina el fa un dels plats amb més èxit allà on s’ofereix.

calamar

 


Milfulls Napoleó

Per acabar de la millor manera el nostre dinar, recomanem tastar el milfulls Napoleó. Es prepara farcit amb una mousselina de crema de vainilla sobre rectangles de pasta de full, una combinació deliciosa.

 

napoleó