El pàdel celebra la jornada d’interclubs juvenil i la trobada femenina

19/12/2019

El passat divendres 13 de desembre a la tarda, les pistes de pàdel del Club van viure una doble jornada de pàdel. A primera hora de la tarda es va celebrar un partit Interclubs entre l’RCTB-1899 i el David Lloyd Club Turó, mentre que a la tarda un grup de sòcies van disputar diversos duels amistosos entre elles i, també, de forma espontània, es va improvisar un parell de partits mixtes.

A les 17 hores, un grup d’alumnes de nens de l’Escola de pàdel es van enfrontar a un grup de nens del David Lloyd Club Turó. En total es van disputar quatre partits i no va haver-hi guanyador ja que es va acabar amb empat a dos. Els nostres jugadors, però, van millorar el resultat que s’havia produït en la darrera trobada a les pistes del David Lloyd on el resultat havia estat favorable a l’equip local per 3-1.

En acabar els partits juvenils, es va donar pas als partits entre les sis sòcies que hi van participar. El bon ambient va fer animar a alguns dels socis a apuntar-se a la festa i es van organitzar alguns partits mixtes. Un any més, el menys important del dia va ser el resultat. L’objectiu de la trobada només va ser un: passar-s’ho bé jugant a pàdel.