El nostre soci Francesc Terns crea “HealthWarriors”, per alimentar als sanitaris que lluiten contra el COVID-19

27/03/2020

Històries emocionants en temps de coronavirus

Fa poc més d’una setmana va començar aquest projecte de mans del nostre soci Francesc Terns, que amb els seus dos negocis de menjar a domicili tancats pel coronavirus i les neveres plenes, va decidir iniciar el moviment “HealthWarriors”.

Va començar sol passant a recollir el menjar amb el seu cotxe i ara ja compta amb un equip de voluntaris i amb la col·laboració de més de 60 restaurants i de 10 empreses de begudes que els donen productes variats. Però, no tot són restaurants, l’empresa Hola Luz els ofereix 40kg de fruita al dia, i “Food for Tomorrow” (Heura) els ha donat 100Kg de menjar.

Per coordinar be tota aquesta tasca, HealthWarriors ha tancat una col·laboració amb “Food for Good” a qui dona totes les matèries primeres que els arriben i aquests preparen dinars i sopars per entregar-los de forma gratuïta al personal que treballa als hospitals. També reparteixen als centres socials de la ciutat que tant ho necessiten. Cada dia evolucionen més ràpid, i el seu objectiu és també arribar a hospitals i restaurants de fora de la ciutat Barcelona. En aquest sentit, tota ajuda és benvinguda!

Per veure la seva feina només cal que seguiu la pàgina d’Instagram @healthwarriors  on van informant dels nous repartiments de menjar i on es pot contactar per col·laborar!

Arran d’aquesta iniciativa, el Reial Club de Tennis Barcelona – 1899 i el Restaurant del Club també es van voler adherir al moviment HealthWarriors i ahir dijous, 26 de març, van treure tot el menjar fresc que quedava emmagatzemat a les neveres del Restaurant i que s’anava a fer malbé, i amb ajuda de personal del Restaurant i del Club el van preparar per que el repartissin als més necessitats.

Recordeu que per ajudar, és important no sortir de casa, fer cas al que ens diuen els experts i sempre que puguem, col·laborar per cuidar als qui ens cuiden. Gràcies a la difusió que han obtingut arriben cada dia a més persones, per això, si coneixes a algú que pot col·laborar no dubtis en compartir-ho.

 

Molta salut! Entre tots ho fem possible!