El Concert Solidari de la Fundació, a càrrec de ‘Por Fin Viernes’, un èxit benèfic

26/07/2023

Els socis/es van poder gaudir d'una vetllada musical que va fusionar la passió per la música amb la solidaritat, contribuint que la Fundació Tennis Barcelona doni suport a nens/es en situació de vulnerabilitat

La Fundació Tennis Barcelona va viure una nit màgica al RCTB-1899 el passat 20 de juliol amb la celebració del Concert Solidari a càrrec de ‘Por Fin Viernes’. Liderat pel polifacètic Pablo Molins, el grup va oferir una actuació carregada de grans èxits dels anys 80 i 90 que van posar drets tots els assistents que, a més de col·laborar amb un fi solidari, van gaudir d'una nit memorable.

El Concert Solidari va ser un èxit rotund des del mateix dia que es va anunciar la venda d'entrades. El públic va respondre de manera entusiasta a aquesta trucada solidària i va aconseguir que el concert posés el cartell de 'sold out' dies abans del concert.

En nom del Patronat de la Fundació, la seva directora va donar la benvinguda oficial al concert amb unes emotives paraules d'agraïment a tots els presents, al grup 'Por Fin Viernes' per la seva música solidària i als empleats del club i els voluntaris de la Fundació, que van contribuir de manera altruista a l'organització de la vetllada. També va expressar la seva gratitud als socis players, familiars, amics que fan possible l'Escola Solidària de Tennis, que aquest curs va arribar a 13 barris de Barcelona -incloent Santa Coloma de Gramenet, L'Hospitalet i Badalona- i que ha brindat una oportunitat única a més de 300 nens i nenes en risc d’exclusió social.

En un discurs emotiu, es van compartir dues històries reals que destacaven la importància i l'impacte positiu de la tasca de la Fundació. La primera història girava al voltant de la Sira, una nena de 7 anys que, juntament amb la seva mare i el seu germà petit, ha hagut d’afrontar aquest curs moments difícils, però gràcies a l'Escola Solidària de Tennis ha trobat un espai per alliberar el pes de les responsabilitats que porta a coll.

La segona història la va protagonitzar Omar, un nen de 8 anys d’origen pakistanès, que és el més petit de tres germans. Tot i les dificultats que enfronta la seva família, especialment la seva mare, l’Omar ha trobat aquest curs alegria en cada partit de tennis que ha jugat gràcies a la Fundació Tennis Barcelona.

Tots dos, Sira i Omar, juntament amb altres nens, han estat part de l'Escola de Tennis Solidari, on no només aprenen a jugar tennis, sinó també els valors que aquest esport promou. La solidaritat, l'esforç, la companyonia i la superació han esdevingut part essencial del seu creixement i desenvolupament personal.

En acabar el concert, l'energia contagiosa de la banda i la connexió amb el públic van ser tan intenses que la Plaça del Club es va omplir d'eufòria i d'emoció. Els acords finals de l'última cançó van deixar la gent demanant més i corejant “una altra, una altra”, enmig d'aplaudiments i crits entusiastes perquè la música i la diversió no acabessin.

La Fundació Tennis Barcelona s'enorgulleix d'haver aconseguit un concert solidari que no només va ser un gran èxit, sinó que també ajuda a deixar una empremta positiva a la vida de molts nens i nenes que veuen en el tennis una oportunitat per construir un futur millor. Sens dubte, la música i la solidaritat es van unir en aquesta ocasió especial per fer del concert solidari de ‘Por Fin Viernes’ un esdeveniment inoblidable i ple d'esperança. Gràcies a tots els que van contribuir a fer possible aquesta nit meravellosa i a tots els que, com la Sira i l’Omar, ens inspiren a continuar treballant per un món més just i solidari.