El Club celebra la cerimònia d’entrega de trofeus Juvenils i gaudeix d’un espectacular concurs de “Got Talent Kids”

Entrega de trofeus Juvenils
21/12/2019

Aquest divendres, 20 de desembre, el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 ha celebrat la ja tradicional cerimònia d’entrega de premis Juvenils a tots els jugadors de l’Escola de Tennis d’entre 10 i 17 anys que han guanyat algun títol aquest any.

El Saló del Club és va omplir de gom a gom amb gairebé 200 nens i nenes per celebrar aquest moment de reconeixement als jugadors més joves de la casa. El director de l’Escola de Tennis, Èric Domènech, acompanyat de tots els responsables i monitors de l’Escola, van ser els encarregats de repartir els trofeus i samarretes commemoratives amb la inscripció del nom i títols assolits per cadascun dels alumnes. Un per un van anar desfilant per l’escenari que es va  muntar per l’ocasió.

Aquest any, a més, en acabar el repartiment de trofeus es va celebrar un concurs que va resultar divertidíssim: el Got Talent Kids, un concurs on van participar gairebé una trentena de nenes i nens i on van mostrar la seva habilitat: actuacions de malabaristes, de “break dance”, cantants, ballarins, ballarines, grups de música, grups de ball i trucs de màgia van fer les delícies de tots els presents. Sota la atenta mirada d’un públic entregat i sota la pressió d’un jurat molt exigent, els concursants van anar actuant i rebent la valoració del públic i dels tres membres del jurat.  Èric Domènech, director de l’Escola de Tennis en el paper de Risto Mejide; Sílvia Guitard, monitora que imitava a Edurne; i Albert Angulo, responsable dels grups de competició de l’Escola i que encarnava a Paz Padilla, van anar avaluant a tots els concursants. Els germans Salvatella, gràcies al seu recital musical, i Luis Utrilla, que va delectar als presents amb trucs de màgia de cartes i de telepatia, van ser els finalistes. Després del xou de la final, els guanyadors, segons va decidir la votació del públic, van ser els germans Salvatella.

Després de l’exhibició del talent i del sopar amb les pizzes que es van repartir, es va dur a terme un sorteig de regals, on un cop més van col·laborar els principals patrocinadors del Club.