El Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó se suma a la iniciativa solidària "Creu Roja Respon"

Rafa Nadal i Pau Gasol
30/03/2020

El nostre torneig s'uneix a Creu Roja i a les estrelles de l'esport espanyol Rafa Nadal i Pau Gasol, entre d'altres, en la iniciativa solidària 'Creu Roja Respon', amb la qual s'aspira a recaptar un total d'11 milions d'euros i ajudar a pal·liar les conseqüències del coronavirus.

El Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó ha respost a l'anomenat de la institució i pels dos esportistes històrics que pretenen aportar així el seu granet de sorra davant la crisi sanitària. Creu Roja ha explicat les línies mestres de la campanya. "Amb aquest pla Creu Roja pretén reduir els efectes de la pandèmia Covid-19 adaptant els seus serveis i activitats regulars, adoptant noves mesures i fent costat a l'administració pública, per a assegurar la continuïtat de les respostes a la població en general i, especialment, a les persones en situació de vulnerabilitat".

El president del Reial Club Tennis Barcelona, Jordi Cambra, organitzador del Torneig, ha declarat que “el nostre suport a aquesta gran iniciativa respon al nostre esperit d'estar sempre prop dels esportistes i especialment d'aquells que sempre han estat prop del nostre torneig, però principalment, és la manera d'estar al costat dels afeccionats i la societat en general davant l'anomenat d'una institució amb la qual el club manté una llarga tradició col·laborativa”.

Després de la cancel·lació de l'edició 2020 del Barcelona Open Banc Sabadell - 68è Trofeu Conde de Godó, el Club no ha deixat d'impulsar iniciatives per a batallar contra la pandèmia i situar-se al costat dels seus socis, els afeccionats i esportistes en general. En conseqüència, el torneig es posa al costat de la Creu Roja i dels dos esportistes, per entre tots, i a través del projecte 'Creu Roja Respon', aconseguir els 11 milions d'euros per a ajudar a 1.350.000 persones.