Disputat el XXI Campionat Social de Golf de l'RCTB-1899

02/06/2017

Dijous passat 1 de juny es va disputar al Club de Golf Terramar de Sitges el XXI Campionat Social de Golf del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, amb un total de 25 jugadors entre socis del Club i convidats.

El torneig va distribuir als participants en diferents categories. En la modalitat de senyors amb handicap inferior (de 0 a 22,3), el campió va ser Wolfang Hartmann amb 39 punts, set més que Enric Tintoré que va quedar classificat en segona posició. En la categoria de handicap superior (22,5 a 36), el vencedor va ser Salvador Vallés amb 37 punts mentre que la segona millor puntuació la va aconseguir Wolf Zantop (32 punts). En la modalitat de senyores, Alicia Rosal, amb 26 punts va vèncer en la categoria de handicap inferior (de 0 a 19,8) i Paloma Martín-Gamero va ser la segona amb 24 punts. Amb handicap superior Susana Roura (19,9 a 34) es va imposar amb 35 punts per sobre de Gretlis Machold que va sumar 29 punts. En la competició que van disputar els convidats de soci els guanyadors van ser Renate Wollschalager amb 37 punts i Joan Pere Morera amb un total de 30 punts. Així mateix, els campions Scratch van ser Gador Rodríguez a la categoria de dones amb 16 punts i Joan Roselló amb 23.

Un altre any més es va lliurar un premi especial als concursants femenins i masculins que van protagonitzar el drive més llarg i aquells que van deixar la bola més a prop del forat. Joan Roselló i Paloma Martín-Ganero van ser els autors del cop més proper al forat mentre que Susana Roura i Joan Pere Morera van realitzar el cop més llarg.