Disputat el Torneig de Pàdel Soci + Convidat

25/01/2020

11 parelles han participat en una competició que ha comptat amb la prova masculina, femenina i mixta.

Aquest matí s’ha disputat el primer torneig d’adults de l’any 2020 organitzat per l’àrea de pàdel del Club: el Torneig Soci + convidat, una competició en la que els nostres socis podien formar parella amb un amic o amiga que no necessàriament calia que fossin membres de l’RCTB-1899.

La competició ha comptat amb la prova masculina, femenina i mixta. En total han participat 11 parelles, que malgrat el dia ennuvolat i trobar-se les pistes força humides, han gaudit, han suat de valent i han protagonitzat grans punts.

En la categoria masculina, prova en la que hi ha hagut més participants, els campions han estat Jordi Bardou i Luca Di Prima que s’han imposat per 6-4 a Ernest Companys i Albert Anguera en una final emocionant ja que s’ha disputat a un únic set.  

En la prova femenina, Ana Granada i Elena Innerarity han guanyat la final imposant-se a Nuria Piera i Mercedes Oriola en una final que gairebé s’ha allargat una hora i que ha acabat resolent-se amb un super tie-break. El marcador final ha estat de 6-2, 2-6, 10-6.

I pel que a la competició mixta, Rafa Zito i Sandra Vives han estat els guanyadors, després de derrotar en la final a Adriana Porta i Joan Castellà per 6-2 i 6-3.