Comença el muntatge del Barcelona Open Banc Sabadell

22/03/2021

Dos anys després les grues han tornat a entrar a les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 per iniciar el muntatge del Barcelona Open Banc Sabadell

Després de la cancel·lació de l’any passat per l’afectació de la pandèmia, la d’aquest 2021 s’organitzarà seguint totes les normes de seguretat i d’higiene decretades per les autoritats.

Amb l’adaptació dels pals de la llum de les pistes 6 i 7, les que conformen la Pista Rafa Nadal durant el torneig, i la retirada dels bàculs s’ha inaugurat la transformació del club en un torneig ATP 500 que es disputarà del 17 al 25 d’abril. Tota l’operació del muntatge durarà quatre setmanes i s’anirà fent per fases per perjudicar el mínim possible la vida diària dels socis de l’RCTB-1899. El Barcelona Open Banc Sabadell és un dels pocs tornejos del circuit ATP que pot presumir d’acollir tennis durant tot l’any, una cosa que valoren molt els tennistes quan venen a jugar per la qualitat de les pistes.

La primera part del procés de transformació es basa en condicionar les pistes i els diferents espais per acollir la grada que es construirà més endavant. Per fer-ho s’han de retirar tots els obstacles permanents com focus, fonts d’aigua, tanques i bancs, entre d’altres. Posteriorment, es començarà amb la construcció de la grada mòbil de les pistes. Una estructura que com tots els anys muntarà Nussli, empresa líder de construccions esportives i proveïdor oficial dels Jocs Olímpics.

A partir del 5 d’abril també es tallarà la circulació del carrer Bosch i Gimpera i el 17 la del carrer Marquès de Mulhacén. El Barcelona Open Banc Sabadell compta amb la col·laboració dels veïns de Pedralbes, el suport dels quals és vital per fer créixer el torneig any rere any fins a situar-lo com un dels millors ATP 500 del circuit.