Col·loqui CTC sobre la Digitalització dels Clubs de Tennis

27/02/2023

L'Associació de Clubs de Tennis Centenari va celebrar el seu tercer col·loqui el passat 22 de febrer. La presentació en línia per als clubs membres es va centrar en el tema de la digitalització dels clubs de tennis

El col·loqui va ser dirigit per Erik Poel, director executiu de la Reial Federació Holandesa de Tennis, involucrat en grups de treball tant en la ITF com en Tennis Europe i voluntari actiu en clubs de tennis durant més de 40 anys.

El Sr. Poel va explicar la seva experiència i coneixements sobre aquest tema juntament amb la participació de Nanette Farwerck-Bergwerf en representació del club també membre H.L.T.C. Leimonias, els qui han posat en marxa les iniciatives presentades.

El punt de partida d'aquest taller és que la societat està canviant: les filiacions tradicionals estan canviant, les necessitats esportives són diferents, les persones tenen necessitats diferents, s'estan produint innovacions tecnològiques, les persones envelleixen i cada vegada és més difícil aconseguir voluntaris.

Com a resultat, la Real Federació Holandesa de Tennis ha decidit posar al client o jugador en el centre i facilitar-los les coses en cada etapa del seu viatge. D'aquesta manera, han posat en marxa tant una web com una app on els jugadors, socis o no socis, poden trobar informació sobre els diferents clubs del país. Han creat un ecosistema que abasta jugadors i membres en diferents nivells de compromís. Entre aquestes facilitats estan: trobar un club a prop teu, reunir-te i jugar, reservar pistes o activitats i oferir diferents filiacions.

Els delegats dels clubs membres de CTC, interessats en el tema, van assistir a aquesta reunió en línia, que també va comptar amb una sessió de preguntes i respostes.

El president de CTC, Jordi Cambra, va dir: “estem molt contents i emocionats que molts membres estiguin interessats en aquest col·loqui. Estic segur que aquest taller és molt important i convenient per a tots nosaltres”.