Cicle de Conferències RCTB-1899 Live by MAPFRE: "Gestió de plantilles i flexibilitat laboral en el moment actual"

Cicle de Conferències RCTB-1899 Live by MAPFRE: "Gestió de plantilles i flexibilitat laboral en el moment actual"
05/05/2021

Aquest dimecres, 12 de maig, a partir de les 10h, tindrà lloc una nova xerrada online que s’engloba en el marc del Cicle de Conferències RCTB-1899 Live by MAPFRE que van donar el seu tret de sortida en el 2020. En aquesta ocasió, es tractarà la “Gestió de plantilles i flexibilitat laboral en el moment actual”.

La greu crisi econòmica i els moments d'incertesa que vivim ha provocat que les empreses afrontin importants dificultats i desafiaments, entre ells, el manteniment i reorganització dels recursos humans. Per seguir endavant, les organitzacions hauran de prendre importants decisions en els propers mesos en aquesta matèria, una correcta estratègia al respecte serà determinant.

Posarem en context la situació actual de l'economia, els ERTO's i coneixerem les possibles solucions pràctiques de reestructuració de plantilles.

Tot això ho farem a través de la visió de dos especialistes que aportaran els seus coneixements i experiència des d'un punt de vista jurídic i laboral i des d'una perspectiva pràctica, aprofundirem en els instruments d'exteriorització existents en el sector financer-assegurador:

Ignasi de las Heras: Advocat de formació, (UAB) i certificat com Assessor Financer pel IEAF, va iniciar la seva carrera professional en diferents despatxos en l'àmbit laboral principalment tot i que majoritàriament s'ha desenvolupat en MAPFRE, on treballa des de 2004. Especialitzat en Previsió Social empresarial, és un referent implantant sistemes de retribució alternativa per a directius, en instruments de fidelització i retenció del talent, en la normativa relacionada amb els Compromisos per pensions i, fonamentalment, és expert en processos de reestructuració d'empreses, amb sortides pactades mitjançant pre-jubilacions o altres sistemes asseguradors, principalment rendes.

Juan Reyes: Advocat a Barcelona d'Uría Menéndez. Es va incorporar a el bufet en 1999 i va ser nomenat soci el 2011. Està especialitzat en Dret de la feina i de la Seguretat Social. Entre molts temes assessora en matèria de negociació col·lectiva (convenis col·lectius ...), aspectes laborals dels plans de pensions i retribució en espècie i intervé freqüentment en processos de reestructuració d'empreses (expedients de regulació d'ocupació, extincions col·lectives de contractes de treball i trasllats col·lectius ...).

Per inscriure't i poder presenciar aquesta conferència telemàtica has de fer-ho en aquest ENLLAÇ