Celebrada la Festa d’Estiu

25/06/2019

L’RCTB-1899 va organitzar el tradicional Sopar del Soci, una cita molt especial que s’ha convertit des de fa anys en l’esdeveniment social més important que es fa en el nostre Club anualment

Enguany, més de 500 persones entre socis i convidats es van reunir a les nostres instal·lacions per viure una de les jornades més emotives de l’any. Cap a dos quarts de nou, les primers socis van anar arribant i van poder gaudir d’un aperitiu a la zona del chill-out amb diverses tapes de salmó noruec amb raïm moscatell, airbag de Jabugo, vieira amb salsa d’ostres i foie amb músics. Tot això acompanyat amb la col·laboració dels nostres patrocinadors, amb una copa de cava gentilesa de Gramona, cerveses del Grup Damm i refrescos de Coca-Cola.

Poc abans de les deu del vespre, els assistents van anar baixant a taula, aquesta vegada amb una ornamentació que traslladava als comensals a una mena de desert africà. Genaro Millet, vicepresident de l’Àrea Social, va donar la benvinguda oficial als assistents i va explicar com s’organitzaria el sopar i l’esperat homenatge als socis que fa 50 anys que van arribar al Club. En aquesta ocasió, fins a vuit socis van rebre la insígnia d’or de l’RCTB-1899 de mans del nostre president, Jordi Cambra, i dels membres de la junta Genaro Millet i Ana Martí. Ignacio Comajuncosa, Eduard Farreras, Ernest Flaqué, Josep Maria Fusté, Jorge Garriga-Nogués, Carlos Mateo, Juan Santaularia i Adriana Torres, van pujar a l’escenari per rebre el reconeixement del club i la resta de socis, després de visionar un vídeo que va arrencar els aplaudiments de tots els presents i que ens va traslladar a l’any en que els vuit homenatjats van fer-se socis de l’RCTB-1899, el 1969.

A continuació, es va procedir a celebrar el ja tradicional sorteig de regals gentilesa de diversos patrocinadors del Club: Gramona amb dues ampolles de corpinat, Lenovo amb una tablet, dues ulleres Ray-Ban de VistaOptica, dos packs de productes Wilson de tennis, un pack de productes Dunlop de pàdel, La Roca Village amb un xec de 500€ per gastar a les seves botigues i un viatge a Punta Cana per a dues persones gentilesa d’Halcón Viatges. L’altre gran premi de la nit, gentilesa del Club, va ser un viatge a Wimbledon 2020 per a dues persones amb entrada, vols i hotel.

El repartiment de regals va donar pas al ball i a la música per acabar de la millor manera aquesta gran vetllada del Soci.

 

GALERIA DE FOTOS