Vuit jugadors del RCTB-1899 a la Copa Davis

Equip Espanyol Copa Davis
22/10/2019

Del 18 al 24 de novembre se celebra a Madrid les Finals de la Copa Davis i 8 jugadors del Reial Club de Tennis Barcelona 1899, repartits en 3 nacionalitats, representaran el seu país.

Ahir Sergi Bruguera, entrenador de l'equip espanyol i jugador del club, confirmava el ple de jugadors del RCTB-1899 per disputar amb Espanya la Copa Davis.

L'indiscutible número 1 de l'equip espanyol, Rafa Nadal, capitanejarà l'equip a la recerca de la sisena 'Enciamera', després de 8 anys sense guanyar-la.

Just per darrere del rànquing espanyol, Roberto Bautista i Pablo Carreño, respectivament. Marcel Granollers i Feliciano López han estat la parella que ha complementat l'equip espanyol format únicament per jugadors del club amb entrenador inclòs. El nou format de la Copa Davis que suma importància als dobles, li ha donat a Granollers avantatja sobre els altres jugadors per formar part de l'equip. El barcelonès porta anys centrant-se en el doble, ocupant la 8ª posició del rànquing. Feliciano és l'únic espanyol que es troba en el top 100 tant en individuals com en dobles i ve de guanyar un doblet de títols a la gespa de Queen's, demostrant així la seva capacitat per a les dues modalitats.

Rússia, un dels equips favorits per guanyar aquestes Finals de la Copa Davis, compta amb un doblet de jugadors del RCTB-1899. Karen Khachanov que amb 23 anys ocupa la 9ª posició a l'ATP i Andrey Rublev que amb 22 anys ocupa la 22ª posició. Tots dos jugadors són molt joves i tenen un gran futur.

Espanya i Rússia es troben en el Grup B, possiblement el grup més complicat en tenir també a Croàcia, actual campiona.

Al grup F el vuitè jugador del club que participarà en la Copa Davis per disputar amb Itàlia és Fabio Fognini que amb els seus 32 anys és 12º, la seva millor posició del rànquing ATP.