Tommy Robredo s’incorpora a l’Escola de Tennis del Club com a assessor esportiu

23/02/2023

El jugador de l'RCTB-1899 reforçarà l'estructura del club i aportarà els seus coneixements

Ens complau anunciar que Tommy Robredo s'incorpora a l'escola de tennis del Club a partir d’aquest mes de febrer en qualitat d'assessor esportiu. Jugador del RCTB-1899, al qual defineix com el Club de la seva vida, Tommy atresora al seu palmarès 12 títols ATP entre els quals destaquen el Trofeu Conde de Godó del 2004 en una èpica final a 5 sets. El seu millor rànquing el va portar a ser el número 5 de l'ATP.

Però més enllà dels seus èxits esportius, en Tommy ha destacat sempre pel seu compromís social, tant a través de la seva Fundació com mitjançant la seva implicació en diversos projectes inclusius de tennis en cadira de rodes. La seva solidaritat i els seus valors, dins i fora de les pistes, l’han fet guanyar-se el respecte i l'admiració del món del tennis, i pel nostre Club és un honor que ara passi a formar part del nostre staff tècnic.

D'altra banda, les properes setmanes finalitzarà el procés de selecció del Director Esportiu de tennis, una posició a la qual opten tant candidats interns del Club com candidats externs.

La incorporació de Tommy, juntament amb la del nou Director Esportiu, reforçaran l'aposta del Club per la formació de jugadors i per la difusió d'uns valors que són una de les senyes d'identitat del RCTB-1899.