Teresa Serrano i Mònica Antolí, campiones del Torneig de Pàdel Cars Barcelona de l’RCTB-1899

13/06/2023

La competició es va celebrar a les pistes del club i forma part d’un circuit nacional que culminarà a Màlaga del 20 al 22 d’octubre

Teresa Serrano i Mònica Antolí van ser les campiones del Torneig de Pàdel Cars Barcelona, organitzat pel patrocinador del club i que va comptar amb un total de 24 jugadores, formant 12 parelles que van demostrar les seves habilitats a la pista. Després dels enfrontaments intensos i una competició molt igualada, va arribar el moment culminant de l’entrega de premis al Chill-Out del club. Les guanyadores i les finalistes van rebre els corresponents trofeus de mans de Marga Gavilán, directora de Cars Barcelona Mercedes-Benz, i Josep Costa, membre de a Junta Directiva de l’RCTB-1899.

A més a més de l’entrega de trofeus, Quadis Autolica va clausurar el seu torneig amb un sorteig ple d’articles d’última generació de Dunlop, que va tenir molt d’èxit entre els assistents.

El Torneig de Pàdel Cars Barcelona, que forma part del Mercedes Pàdel Tour –circuit líder i referent de l’esport amateur a Espanya- va concloure amb èxit de joc i de participació.