Tennium serà el nou partner organitzatiu del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó a partir de l’edició del 2021

28/11/2019

Comunicat oficial

Benvolgut/da Soci/a,
 
Tal i com vam anunciar a la darrera Assemblea General Ordinària de Socis de l’RCTB-1899 del 2019 celebrada al mes de maig, la Junta Directiva va obrir un procés de licitació per escollir l’empresa que serà partner organitzatiu del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó a partir de l’edició del 2021. Aquest concurs, que ha comptat amb la participació de fins a sis companyies, ha acabat amb la selecció de Tennium. Aquesta empresa començarà la seva activitat a partir de l’edició 2021 i l’acord té una durada de tres anys, ampliable a un any més.

Amb aquesta decisió tant important es busca donar el cop d’efecte que necessita el Godó per generar nous ingressos que permetin seguir amb el creixement i expansió del nostre torneig. Tennium és una empresa especialitzada en organitzar esdeveniments esportius vinculats al món del tennis, que ha demostrat sobradament la seva capacitat de treball i de solvència gestionant els ATP 250 d’Anvers i Buenos Aires. L’equip de Tennium està liderat per Kristoff Puelinckx, fundador i CEO, l’ex número 4 del món i actual capità de Copa Davis francès, Sebastien Grosjean i els socis Martin Hughes, Joaquín Ríos, Juan De Dios Aguirre i Enric Molina.

La Junta Directiva del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 donarà al socis tota la informació sobre aquesta decisió en una reunió informativa oberta a tothom que se celebrarà el dimecres 11 de desembre a partir de les 19h al Saló del Club (properament es comunicaran tots els detalls de la cita).

Des del Club també es vol agrair a IMG la seva tasca desenvolupada durant els últims 29 anys i que acabarà amb l’edició del 2020. El seu projecte ha ajudat a fer créixer aquest torneig fins a situar-lo com un dels referents a nivell mundial. Ara és hora d’apostar pel futur i seguir evolucionant amb l’aportació de noves idees per part de Tennium. També agraïm a les altres empreses que han licitat per l’alt nivell de les seves propostes i per les dificultats que ens han posat en l’elecció.

 
La Junta Directiva