Suggeriments del Xef

12/03/2020

Camp i platja

Avui el Xef del Restaurant de l’RCTB-1899, Juan González, ens presenta tres plats batejats com a “Camp i platja” per la seva combinació de textures i sabors.

El primer plat són unes sardines fumades en gaspatxo casolà. És un suggeriment ideal per prendre como un primer per la seva lleugeresa de sabors. Com sempre, tot cuinat amb productes de proximitat i sardines del Mediterrani. Es recomana menjar-lo acompanyat d’un bon cava o vi blanc.

La segona proposta del dia són unes Vieires amb Poma. Una vianda ideal per degustar com a primer o com a segon. Aquest plat és molt fresc i intens per la seva barreja de sabors única. Es recomana degustar-lo amb un bon vi rosat.

El tercer plat son unes postres que es poden trobar a la carta del Menú Setmanal. És un Pastís de Taronja que t’entra per la vista només veure’l servit a la taula. És una de les postres de més èxit del Restaurant.