Sessió especial del BCN Sports Film Festival 2024 a l’RCTB-1899 el 22 de febrer

29/01/2024

El BCN Sports Film Festival 2024, esdeveniment de la Fundació Barcelona Olímpica que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, acollirà dues sessions especials, una de les quals se celebrará en el Saló del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 el proper dijous 22 de febrer, a partir de les 17.00 hores, sota el títol ‘Match Point’

ENTRADES AQUÍ

La sessió, d’una durada d’una hora i 15 minuts, està  dissenyada per a oferir una immersió en l'univers del cinema esportiu. En aquest cas s’exhibiran quatre curts documentals que uneixen història i art a través del tennis, tres dels quals formen part de la selecció de 35 produccions candidates als premis finals del BCN Sports Film.

Us oferim una breu descripció de cadascún dels quatre curts que componen ‘Match Point’:

  • Don’t Choke

Una parella de divorciats juga un partit de tennis per decidir la custòdia de la seva filla i la fi del divorci.

  • Ink and Gold: An Artist’s Journey to Olympic Glory

Un jove artista i atleta neozelandès guanya el concurs de disseny de medalles dels Jocs Olímpics de la Joventut del 2020 i compleix el somni de la seva vida: actuar a la cerimònia d’inauguració.

  • Green - Fit

En Xavier se subscriu a un gimnàs gratuït. Gratuït? Sí. Però quan és gratuït significa que tu ets el producte.

  • Copa Davis 1965

Producció afegida per part de l’RCTB-1899 que recull la primera final de Copa Davis de la historia del tennis espanyol. Fora de concurs del BCN Sports Film Festival.

La sessió es gratuïta i per a tots els públics. Pots reservar les teves entrades aquí seleccionant ‘Match Point’ (encara que només en pots demanar dues, si en necessites alguna més pots tornar a entrar-hi). Si esteu interessats, recomanem fer la reserva el més aviat possible.

I prepara't per a viure la màgia del cinema esportiu en el cor del nostre Club!