Segona edició del Torneig de Pàdel Solidari a l'RCTB-1899

25/10/2023

Després de l'èxit de l'any passat, estem preparats per tornar a viure una jornada d'esport, solidaritat i diversió aquest divendres 27 d'octubre al Reial Club de Tennis Barcelona-1899

INSCRIPCIONS

L'any passat, més de 50 jugadors de pàdel es van reunir per gaudir d'una experiència única a les cinc pistes de pàdel del Club, on van tenir l'oportunitat de demostrar les seves habilitats a l'emocionant torneig solidari. Aquest any anunciem que repetim el Torneig, més solidari que mai.

Tots els beneficis recaptats de les inscripcions (15€ els socis i 20€ els no socis) es destinen a la Fundació Tennis Barcelona i la seva Escola de Tennis Solidari, que fa possible que més de 350 nens, nenes i joves puguin rebre una classe de tennis solidari i valors un dia a la setmana als seus propis barris i així, apropem el nostre esport als seus entorns més propers.

El Torneig de Pàdel Solidari serà un esdeveniment ple d´entreteniment, música, amb un servei de refrigeri i un sorteig de regals, que es durà a terme amb la col·laboració de Dunlop i Damm, perquè tots els assistents gaudeixin al màxim.

El Torneig de Pàdel és, sens dubte, una gran ocasió per continuar transformant vides de menors en risc d’exclusió a través de l’esport, el gran repte de la Fundació del Club.

A més, tots aquells que no vulguin participar al Torneig, estan convidats a assistir per animar els equips.

Nota important: Les places per participar al torneig són limitades. Per a més informació sobre inscripcions, podeu contactar amb padel@rctb1899.es o al telf. 697 300 820.