Ruta ciclista solidària des d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols

14/02/2020

El proper dissabte, 28 de març, se celebrarà una nova activitat outdoor, que en aquest cas, tindrà l’afegit que serà un esdeveniment solidari, ja que es col·laborarà amb la ONG Bicicletas Sin Fronteras, que treballa per recaptar fons per poder entregar bicicletes a nens/es del Senegal que no tenen recursos per accedir a elles.

L’RCTB-1899, conjuntament amb el RC Polo, han organitzat una ruta en bicicleta d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols. Pel matí, els socis i sòcies que vulguin fer aquesta ruta ciclista, sortiran des del Club amb autocar fins a Olot, on s’iniciarà la pedalada de 90 km fins a Sant Feliu de Guíxols. L’activitat és apta per a tothom a partir de 14 anys  sempre que els menors que s’inscriguin vagin a l’activitat acompanyats d’algun dels pares o tutor. L’itinerari, compta amb un desnivell aproximat de 300 metres i es realitzaran parades d’avituallament. També hi ha l’opció de dinar un cop acabada la pedalada, en un lloc per determinar en funció de la zona on acabi el recorregut i l’hora.

El preu d’aquesta activitat és de 65€ per persona, preu que inclou el desplaçament d’anada i tornada amb autocar, l’assistència, assegurança i l’avituallament.

Animem a tots els nostres socis i sòcies a que participin en aquesta sortida ciclista i sobretot col·laborin amb un donatiu a Bicicletas Sin Fronteras per tal de repartir felicitat entre els nens i nenes del Senegal que no poden accedir a tenir una bicicleta.

DONATIUS: Per poder fer l'aportació i ajuda econòmica, s’ha de fer clicant aquest link.

Cartell informatiu