Pròrroga de les mesures per frenar l'increment de casos de Covid-19 fins el 24 de gener

14/01/2021

El Govern de la Generalitat ha anunciat aquest migdia que les darreres restriccions per frenar els contagis per Covid-19, avalades pel PROCICAT, es prorroguen una setmana més, és a dir, fins al 24 de gener

Això significa que el Wellness Center i la pista poliesportiva romandran tancats, encara que aprofitem per informar-vos que s'ha habilitat un espai exterior, a la terrassa del Wellness Center, per a que els socis i sòcies que ho desitgin puguin fer activitats individuals de Fitness, com exercicis amb peses o estiraments. Només podràn fer ús d'aquest espai 4 persones de forma simultània, per la qual cosa és obligatori reservar mitjançant l'App MyWellness o per correu electrònic a activitatsdirigides@rctb1899.es.
 
Es manté l'activitat de les Escoles de Tennis i Pàdel, amb grups reduïts i mesures d'higiene mentre que la piscina segueix operativa amb un aforament del 30%.
 
El Restaurant només servirà dinars entre les 13.00h i les 15.30h mentre que l'Snack seguirà tancat.
 
Una vegada més, recordem que no està permès l'ús dels vestidors ni de les dutxes, excepte per deixar o recollir objectes personals, així com per a tots aquells socis i sòcies que facin ús de la piscina. Per motius d'higiene i seguretat segueix sense funcionar el serveix de tovallola.
 
Us mantindrem puntualment informats de qualsevol canvi o modificació. I us agraïm, com sempre, la vostra comprensió i col·laboració.