Noves mesures durant 10 dies per frenar l’increment de contagis per COVID-19

05/01/2021

El Govern de la Generalitat ha anunciat aquest migdia noves restriccions, avalades pel PROCICAT, per tal de frenar els contagis per Covid-19, mesures que entren en vigor a partir d'aquest dijous, 7 de gener, i que tindran una validesa inicial de 10 dies

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya

S'estableix l'obligatorietat de tancar el Wellness Center i la pista poliesportiva indoor encara que podran seguir-se realitzant activitats a l'aire lliure en les mateixes condicions que fins ara. També es pot seguir fent ús de la piscina amb un aforament del 30%.
 
En relació a l'activitat de les Escoles de Tennis i Pàdel, es manté com fins ara, és a dir, amb grups reduïts i mesures d'higiene.
 
Pel que fa referència al Restaurant, les mesures són les mateixes que es van implantar abans de Nadal. El Restaurant només servirà dinars entre les 13.00h i les 15.30h mentre que l’Snack romandrà tancat.
 
Recordem que no està permès l'ús dels vestidors ni de les dutxes, excepte per recollir o deixar objectes personals, així com per a tots aquells socis i sòcies que facin ús de la piscina. Tampoc es facilitarà el servei de tovallola per motius d'higiene i seguretat. Aprofitem per recomanar als socis i sòcies que facin el menor ús possible dels espais interiors del Club.

Amb aquestes noves mesures, també ens veiem obligats a tancar temporalment el servei de l'Espai de Lleure en ser una activitat extraescolar no permesa.
 
Sentim molt haver de dur a terme aquestes mesures, però són del tot imprescindibles per aconseguir frenar l'increment exponencial de contagis d'aquests últims dies.
 
També creiem necessari transmetre l'avís de Meteocat i Protecció Civil que la temperatura seguirà baixant en els propers dies. A partir de dijous una pertorbació portarà precipitacions i la cota de neu se situarà el divendres al voltant dels 200 metres i, fins i tot, localment podria arribar a ser més baixa.
 
Una vegada més, agraïm per endavant la comprensió i la col·laboració de tots.