Més de 60 socis/es asisteixen a la conferència sobre el clima de José María Baldasano

24/11/2022

El nostre consoci va repassar tota l'actualitat sobre la situació de l'emergència climàtica

La conferència sobre el canvi climàtic impartida per José María Baldasano va ser un èxit d'assistència i més de 60 socis/es van participar activament a la xerrada i van poder resoldre tots els dubtes.

José María Baldasano Recio és Llicenciat i Doctor en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona, ​​Enginyer Químic de l'Institut National Polytechnique de Tolosa (França) i Màster en Enginyeria Química per la Universitat de Sherbrooke (Québec, Canadà).

Catedràtic Emèrit d'Enginyeria Ambiental a la Universitat Politècnica de Catalunya. Va crear i coordinar el programa de doctorat en Enginyeria Ambiental entre 1986-2006 (primer a Espanya d'aquesta especialitat) i va crear i va ser codirector del Màster en Enginyeria Ambiental entre 2007-2011. Fundador i director del Departament de Ciències de la Terra del Barcelona Supercomputing Center.

Director de 33 Tesis doctorals. Autor de 393 publicacions i de 812 ponències i conferències; autor de 25 llibres. Consultor i assessor de més de 90 empreses i administracions.

Premi “Rey Jaime I” de Protecció del Medi Ambient, 1997.

Diploma de l'Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) per la contribució al NOBEL PEACE PRIZE, 2007.

Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia Europea de Doctors (RAED)