Marc López s'emporta el Torneig Virtual d'Instagram derrotant a la final a Rafa Nadal

27/04/2020

El Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó d'aquest any 2020 s'ha disputat a les xarxes socials, en les què els aficionats al tennis i al nostre Torneig s'han convertit en protagonistes

Video resum

 

Han estat els fans que han decidit el guanyador del torneig, que ha estat el jugador de l'RCTB-1899 Marc López, qui ha derrotat en la final al seu company i amic Rafa Nadal per 7-5, 3-6, 7-5.

Ha estat per sobre de tot un torneig per divertir-se en família, interaccionar amb els jugadors, veure divertits vídeos i gaudir dels comentaris d'Àlex Corretja i Roberto Carretero.

Molts dels jugadors que han disputat aquesta edició virtual del torneig han interaccionat amb els fans a les xarxes socials: noms com els de Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista, Diego Schwartzman, Pablo Andújar, Pablo Carreño, Roberto Carballes, Marcel Granollers, Carlos Alcaraz, Tommy Robredo, Marc López o Corentin Moutet entre d'altres, han col·laborat activament.

Amb aquesta edició virtual, s'ha aconseguit la major repercussió que el torneig havia tingut fins ara a Instagram, i tot això sense que ni tan sols es posés la pilota en joc.

Les xifres parlen per si soles:

+ de 2.300 nous seguidors per a un total de 25.052.

Interacció diària - en votacions i visualitzacions a Instagram Stories- de més de 10.000 persones.

87.163 visites en els darrers 7 dies.

303 publicacions en els darrers 7 dies.

+ de 58.000 comptes assolits.

2,7 milions d'Impressions, per ser exactes 2.618.526 (nombre total de vegades que s'han vist totes les publicacions).

Però el més important de tot ha estat poder mantenir als nostres jugadors i fans connectats amb el nostre torneig en aquests temps tan difícils.

Aquesta edició tan especial no hagués estat possible sense la idea original d'Èric Domènech, Director Tècnic de tennis del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, la tasca d'Abel Rincón com Community Manager i creador dels diferents vídeos, així com l'esforç i suport constant del nostre consoci i membre de la Comissió de Joves de l’RCTB-1899, Francesc Terns, tots ells secundats per l'equip de comunicació del Club.

Amb imaginació, esforç i il·lusió, i treballant en equip s'aconsegueixen grans coses i aquest Godó Virtual és un clar exemple.