L’RCTB-1899 inicia la celebració del seu 125 aniversari amb una Gala al Liceu

06/02/2024

Durant l’any, hi haurà un calendari ple d’activitats per celebrar l’aniversari

Conduïda per Ramón Gener i produïda per Pepitos Brothers, la Gala amb la que es van iniciar les celebracions del 125 aniversari del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 va repassar la història del club en cinc actes (cinc sets), referits als valors, la relació del tennis i l’entitat amb l’art, amb la música, un repàs a les principals gestes esportives i una mirada al futur.

Amb actuacions del pianista Ignasi Cambra, la ballarina Sol Picó, un quartet del Conservatori del Liceu, dos músics de la Fundació Pau Casals i vàries peces audiovisuals, l’esdeveniment va fer un repàs dinàmic als 125 anys de l’entitat. I el cinquè set va ser protagonitzat pels jugadors de l’escola del club, amb una coreografia dirigida per Eva Martínez que projectava una mirada al futur.

Com a clausura, el tenor Nacho Guzmán, al costat del pianista Miguel Àngel Dionis van cantar l’àrea Nessum Dorma mentre es rememoraven les imatges dels campions del Godó capbussant-se a la piscina de l’RCTB-1899.

A l’esdeveniment van assistir, a més a més dels socis i sòcies del club, la vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya Laura Vilagrà, la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Maria Eugènia Gay, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, la Junta Directiva del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, el president de la RFET, Miguel Díaz, el president de la FCT, Jordi Tamayo, així com directius de diferents clubs i entitats esportives de la ciutat, patrocinadors i col·laboradors del club.