L'ATP i Dunlop amplien la seva col·laboració global fins el 2028

17/11/2023

Dunlop continuarà sent la Pilota Oficial de l'ATP Tour, un títol que la marca ostenta des del 2019

Dunlop s'ha consolidat com la pilota número 1 del circuit professional amb gairebé la meitat de tornejos ATP. Entre els esdeveniments més destacats, es troben les Nitto ATP Finals, les Next Gen ATP Finals i quatre tornejos ATP Masters 1000.


L'extensió també veurà a Dunlop convertir-se en la Raqueta Oficial i en els Accessoris de Tennis Oficials (sense exclusivitat) de l'ATP Tour. La marca desenvoluparà una línia de productes dedicada a l'ATP, que inclourà cordatges, grips, anti-vibradors i raqueteros, a més d'una edició especial de la raqueta Dunlop FX utilitzada pel jugador del circuit professional Jack Draper.

En paral·lel amb les millores i innovacions contínues de productes, aquesta col·laboració se centrarà en avançar cap a la sostenibilitat en el tennis. Dunlop està desenvolupant actualment materials ecològics per a les seves pilotes de tennis, augmentant l'ús de materials reciclats i reduint el plàstic en l'embalatge, la qual cosa impactarà en el consum de recursos i residus per a l'ATP i per a milions de jugadors a tot el món. Aquest enfocament en la sostenibilitat s'alinea amb la missió ATP Serves i els compromisos en el marc de l'Acció Climàtica de l'Esport de les Nacions Unides.

Massimo CalvelliCEO de l'ATP: "Les pilotes de tennis són el nucli central del nostre esport. La pilota Dunlop ATP és un producte d'una qualitat superior, recolzat per una R+D en constant millora, que permet als nostres jugadors desplegar el millor espectacle. Estem emocionats de construir sobre la nostra reeixida col·laboració amb Dunlop i continuar innovant junts. La nostra presència conjunta en tots els nivells de l'esport té un enorme potencial per a impactar positivament als jugadors i al planeta".

Ken Yamamoto, Cap de la línia de Negocis de Tennis, Sumitomo Rubber Industries: "Amb 100 anys d'experiència fabricant pilotes de tennis de la més alta qualitat, sabem el que es necessita per a produir una pilota en la qual els jugadors puguin confiar. Dunlop ha estat dedicada a la recerca, desenvolupament i escolta dels jugadors per a assegurar el millor per a tots els jugadors i tornejos. És un gran honor per a Dunlop associar-se amb l'ATP Tour, amb el qual compartim tants valors fonamentals. Estem emocionats de continuar la nostra col·laboració i enfocar-nos en la nostra sostenibilitat, fent costat a les generacions actuals i futures en l'esport que estimem".


L'extensió d'aquesta associació es basa en una llarga herència compartida en el tennis. En 2022, l'ATP va celebrar el seu 50 aniversari, mentre que Dunlop compta amb més de 100 anys de producció d'equips esportius d'alta qualitat.


Per a més informació, visita www.dunlopsports.com/es/.