L’Associació de Clubs de Tennis Centenaris va celebrar la seva 28a Assemblea General Anual

16/11/2023

L'Associació de Clubs de Tennis Centenaris va celebrar a Barcelona la seva 28a Assemblea General Anual el passat dissabte 11 de novembre

Representants de 12 Clubs membres van assistir a la sessió, que va ser presidida pel president de l’organització Jordi Cambra, també president de l’RCTB-1899.

L'Assemblea va aprovar l'admissió de cinc nous clubs: Singapore Cricket Club (Singapur), Club Internacional de Football (Portugal), Westside Lawn Tennis Club i East Gloucestershire Club (Regne Unit) i Real Club Jolaseta (Espanya), de manera que el número total de clubs ascendeix a 89 a 28 països.

L'Assemblea va escoltar detalls de les activitats organitzades el 2023, any en què el CTC va dur a terme, a més de les competicions regulars del CTC, col·loquis i esdeveniments benèfics per mostrar els valors socials que els clubs poden tenir amb la seva pròpia comunitat.

L'Assemblea també va celebrar eleccions per al Comitè de Direcció per al període 2023-2026, en què l'actual President, Jordi Cambra, va ser reelegit per a un nou mandat.