La Fundació Tennis Barcelona i la Fundació Rafa Nadal impulsen el projecte “Play All” amb el suport de Nike

10/11/2022

La Fundació Tennis Barcelona i la Fundació Rafa Nadal han posat en marxa aquest mes de novembre el programa “Play All”, que atendrà nenes, nens i joves en situació de vulnerabilitat d'entre 6 i 16 anys a diferents barris de la ciutat comtal

L'objectiu principal d'aquest nou projecte conjunt de les dues Fundacions, que compta amb el suport de Nike, és acompanyar aquests menors a través d'entrenaments regulars de tennis i utilitzar aquest esport com a eina de transmissió de quatre valors positius: esportivitat, compromís, acompanyament i esforç.

La col·laboració entre la Fundació Rafa Nadal i la Fundació Tennis Barcelona neix del compromís compartit de donar suport als que més ho necessiten a través de l'esport, en aquest cas del tennis, complementant la seva educació formal i promovent un estil de vida saludable entre els més petits.

Jordi Cambra, president de la Fundació Tennis Barcelona explica que “l'aliança amb la Fundació Rafa Nadal per a Play All és un pas endavant per aconseguir que el tennis sigui un esport més democràtic i inclusiu per a nens, nenes i joves de la nostra ciutat. No hi ha millor via per aconseguir que unir en aquest projecte la fundació del millor tennista de la història, el club on va aprendre els valors de l'esport i una marca tan representativa com Nike”.

María Francisca Perelló, directora de la Fundació Rafa Nadal assegura que “gràcies a Play All, el nostre primer i il·lusionant projecte a Barcelona de la mà de Fundació Tennis Barcelona i Nike, podrem oferir entrenaments grupals de tennis a menors de barris amb difícil accés a aquest esport, a més de treballar amb ells diferents valors de manera pràctica, per contribuir positivament en el seu desenvolupament, acompanyant-los cap a un futur de qualitat”.

El projecte Play All beneficiarà durant aquest primer any 80 menors en situació de vulnerabilitat a diferents zones de Barcelona, ​​com són els barris del Raval, la Zona Franca i el Carmel.

Nike dona suport a aquest projecte dins del seu compromís de responsabilitat social i impulsa aquest programa esportiu amb l'objectiu de generar un impacte positiu en els nens, les nenes i les seves famílies.