La Fundació del Club viu un Godó que respira Tennis que Suma

12/05/2022

La Fundació Tennis Barcelona fa possible una edició molt especial, amb la Raqueta +Solidària, els Aces Solidaris i entranyables visites

Aquest ha estat una gran edició del Torneig per la Fundació Tennis Barcelona, plena de novetats i bones notícies.

La segona edició de la campanya “La Raqueta més Solidària” ha aconseguit més de 500 donacions, amb una recaptació que supera els 8.000€. El sorteig de la raqueta del Campió va tenir lloc el dimecres 27 d’abril a les instal·lacions de l’RCTB-1899, essent el guanyador Francisco Pujante, veí de Múrcia.

També el Banc Sabadell ha volgut sumar-se a la Fundació, fent realitat que la Fundació del Club fos una de les entitats beneficiàries dels Aces Solidaris, amb els quals el principal patrocinador del Torneig dona cada any suport a causes solidàries des de fa 14 anys. En aquesta ocasió, la Fundació Benito Menni i Kick Out Plastics han estat les altres dues entitats que han compartit la recaptació dels Aces Solidaris del Banc Sabadell.

Un any més, aquest Godó també ha estat una gran ocasió per rebre visites de col·lectius vulnerables, i entre elles, dues de molt especials. El cap de setmana de prèvies, un grup d’usuaris de la Once van poder gaudir d’un tour per les instal·lacions del Torneig, amb la visita especial de Raúl Fuentes, expert en Blind Tennis, que va voler acompanyar al grup i fer una demostració a la pista del poliesportiu. La trobada va tenir un gran final, ja que els convidats van gaudir dels partits de la pista Rafa Nadal estrenant el Vip Clay a peu de pista.

També els Special Olympics van participar, com ja és tradició, al Clínic Isdin del diumenge 17, vivint l’experiència de pilotejar amb alguns dels grans jugadors del Torneig.

 El Fan Boulevard, la via principal del Torneig per la que passegen els visitants, va comptar també amb un espai propi per a la Fundació, on l’equip de joves socis voluntaris convidaven als vianants a participar al sorteig de la Raqueta Solidària i feien difusió de l’activitat que duu a terme l’entitat durant l’any.

A la pèrgola, espai emblemàtic del Club davant de la pista Jan Kodes, es va instal·lar una exposició, on es donava a conèixer la missió i valors de la Fundació, juntament amb l’abast del programa “Tennis amb Valors”. 

Un gran Torneig,també amb una gran causa.