Jordi Vives, subcampió de Catalunya Junior

25/02/2010

Entre el 15 i el 21 de Febrer es va disputar el Campionat de Catalunya Junior a les pistes del CT San Gervasi. Encara que algunes jornades van ser modificades per les condicions meteorològiques, la competició va poder evolucionar amb normalitat i al final es va poder gaudir de partits emocionants tant en categoria masculina com femenina.

Pel que fa als jugadors del RCTB, només el Jordi Vives va poder accedir a la final, que va perdre davant Marc Lluis Vargas, del CT Manresa, per 6/4 i 6/2. Per arribar-hi, va derrotar en semifinals i en tres sets al jugador del CT Tarragona, Pablo Gor. També destacar en l´apartat masculí l´Oriol Roca, que va perdre precisament amb qui després es proclamaria campió, Vargas, en tres duríssims sets, 6/3 3/6 4/6.

Pel que fa a la competició femenina, el títol de campiona va ser per la tennista del CT Barcino, Andrea Lázaro, setena cap de sèrie, que va derrotar a la final a la primera favorita, la jugadora del CT de la Salut, Judit Domingo, per 6/1 i 6/1. En les semifinals, Lázaro es va desfer de la representant del RCTB, Anna Abadias, quarta favorita, per 6/0 i 6/1. Mentre que Judit Domingo superava una altra tennista del RCTB, Georgina Segarra, que no era cap de sèrie i que havia entrat en la competició mitjançant una invitació, per un marcador de 6/2 i 6/1.

Altres resultats destacats van ser els quarts de final de Pol Toledo, Sergi Barranco, Laia Hernández i Miriam Rosell. Per últim, vull agrair la presència del president del club, Beto Agustí, i  als membres de la junta esportiva, representats per Jorge Amilibia, que van poder felicitar en primera persona els participants el dia de la final.