Ja tenim els guanyadors del sorteig de les bicicletes indoor

02/04/2020

Un total de 82 socis es van inscriure per optar a les màquines que oferia l'RCTB-1899 a un preu molt reduït

Atenent a les nombroses peticions que va rebre l'RCTB-1899 per facilitar l'entrenament des de casa dels seus socis, es va obrir la possibilitat de comprar l'estoc de 7 bicicletes indoor disponibles al magatzem, fruit de la renovació del Wellness Center amb el nou equipament de Technogym.

Tal com es va establir abans de començar aquesta venda, es va obrir un termini d'inscripcions pels socis interessats. La resposta ha estat molt gran, amb 82 sol·licituds que s'han anat recollint en una llista per estricte ordre de recepció. Per assignar les 7 bicicletes indoor disponibles, s'ha realitzat un sorteig coherent i transparent amb la plataforma Lucky & Wild i amb quatre membres del Club com a testimonis: Maria Rosa Cruells (Directora General), Cristina Molina (Secretaria de Presidència), Pablo Acevedo (Director Operatiu) i Neus Àvila (Directora de Comunicació).

 

 

 

 

Així doncs, els guanyadors del sorteig han estat:

 

18) Ana Serra

51) Paula Roselló

43) Pascale Hadida

36) Ana Apezteguía

82) Cristina Garcés

69) Francisco Pujol

72) Gabriela Cid

 

El Club es posarà en contacte amb cada un dels afortunats per concretar la forma de pagament i l'enviament de les bicicletes.

Moltes gràcies a tothom per participar i us animem a seguir en moviment amb els consells que us oferim cada dia per entrenar des de casa.