Informació sobre les afectacions de les instal·lacions i serveis del Club pel Barcelona Open Banc Sabadell

23/02/2024

Document afectació instal·lacions

Document dels serveis a Clubs externs

Horaris Activitats Dirigides Bonasport

Un any més, a l’abril el nostre Club organitza el Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó i, com és habitual, els preparatius i muntatge i desmuntatge de tota la infraestructura necessària per a la celebració del Torneig, comporta l’afectació en diversos espais de les nostres instal·lacions, i en conseqüència, serveis als nostres socis i sòcies.

En aquesta informació, els adjuntem, un document gràfic on poden consultar la disponibilitat de pistes de tennis i pàdel durant les diverses fases de muntatge i desmuntatge, així com la disponibilitat d’altres espais com el vestidor, les sales del Wellness Center, la piscina o el pàrquing.

PISTES DE TENNIS:

Les pistes de tennis començaran a patir afectacions a partir del dijous 7 de març. Durant les dues primeres setmanes de març hi haurà entre 15 i 18 pistes a disposició dels socis i sòcies. A la tercera setmana de març hi haurà entre 6 i 8 pistes operatives i les dues setmanes següents hi haurà entre 5 i 7 pistes habilitades. No serà fins el dia 10 d’abril, tres dies abans de l’inici del Torneig, que les pistes deixaran d’estar disponibles de forma total.

PISTES DE PÀDEL:

Pel que fa a les cinc pistes de pàdel estaran totes operatives fins el 3 d’abril, data en que s’inhabilitaran fins el divendres 26 d’abril.

RESERVES DE PISTES DE FORMA PRESENCIAL:

Degut a la progresiva afectació i desafectació de pistes per motius logístics del Torneig, la reserva només es podrà realizar de forma presencial del 18 de març al 14 de maig.

VESTUARIS I WELLNESS CENTER:

L’accés als vestuaris i a totes les sales del Wellness Center també es veurà afectat un any més. El socis i sòcies podran fer-hi ús amb normalitat fins el dia 11 d’abril, dos dies abans que comenci el Torneig. Posteriorment, ja podran accedir a aquest espais a partir del 24 d’abril.

Pel que fa a les classes d'ACTIVITAT DIRIGIDES, quedaran interrompudes des del 8 al 24 d'abril.

PÀRQUING:

En quan al Pàrquing de Caputxins, es veurà afectat parcialment del 3 al 7 d’abril i quedarà inoperatiu, per necessitats logístiques, del 8 d’abril al 23 d’abril. Del 24 al 26 d’abril també podria patir afectacions parcials en motiu del desmuntatge.

CIRCULACIÓ CARRERS:

Pel que fa a l’alteració dels carrers perimetrals del Club, es tancarà la circulació del C/Bosch i Gimpera a partir del 21 de març. I des del 13 de març no es podrà estacionar els cotxes. El C/Marqués de Mulhacén quedarà tallat a partir del 13 d’abril, dia del primer dia de Torneig.  

Properament informarem dels acords amb altres Clubs, per tal que els nostres socis i sòcies puguin fer ús de les seves instal·lacions durant els dies en els que les nostres es veuen afectades.