Inés Castillo, guanyadora del primer concurs de construccions amb Lego impulsat per Almendros

Imatge de la construcció presentada per Inés Castillo
12/01/2023

Des del 1 de novembre al 23 de desembre es va celebrar a l’Espai Kids by Almendros el primer concurs programat en les activacions que es realitzen durant l’any i que està distribuït per fases i diverses temàtiques. Totes elles estan destinades a “construir la casa dels teus somnis” amb les més de 6.000 peces de Lego que va aportar el patrocinador Almendros, una activitat que fomenta la creativitat, la psicomotricitat i la imaginació de tots els nens i nenes, que a l’hora poden fer anar el seu enginy per crear un món millor.

En aquest cas, el concurs estava destinat a que els nens i nenes construïssin, amb les peces de Lego, elements de decoració de Nadal per a les llars. Entre els 16 concursants i les 14 construccions presentades, l’obra de Inés Castillo (8 anys), que apareix en la fotografia que encapçala aquesta informació, ha estat escollida com a guanyadora. Inés serà premiada amb un lot de de Lego per la seva original construcció.

En el proper concurs, que va començar el passat 8 de gener i finalitzarà el 28 de febrer, els nens i nenes hauran de construir una casa de muntanya.

Recordem que en l’Espai Kids by Almendros, situat al Poliesportiu a l’antiga sala juvenil, se celebra un programa ple d’activitats impulsat per SAM Sports durant tot l’any. Un programa que presenta diferents jocs, concursos, i propostes d’entreteniment per als fills i filles de socis/es.

L’Espai Kids by Almendros està disponible tots els caps de setmana de 9.30h a 13h i ofereix un servei totalment gratuït per a nens i nenes des dels 3 a 10 anys.