Gran acollida per part dels nostres socis i sòcies dels entrenaments temàtics gratuïts

05/03/2020

Dijous passat, 27 de febrer, l'Àrea de Veterans de l'Club, dirigida per l’Ana Segura, va posar en marxa les sessions d'entrenaments gratuïts que a partir d'ara, un dia a el mes, s’organitzaran per a tots els nostres socis i sòcies majors de 18 anys.

L'estrena d'aquestes sessions de pràctica i millora del tennis, que cada jornada tenen un aspecte tècnic o tàctic específic a entrenar, no va poder tenir millor resposta per part dels nostres socis i sòcies. Una trentena d'ells no es van voler perdre el primer entrenament dedicat al cop de dreta. En aquest cas, els entrenadors Marc Pallarès i Albert Angulo, van ser els encarregats de dirigir la sessió preparatòria i d'instruir als nostres socis tant en l'apartat pràctic com teòric. Per torns rotatius de 20 minuts, els participants d'aquest entrenament, van anar practicant i polint el drive mitjançant les correccions dels dos preparadors a mesura que anaven veient les evolucions dels nostres socis. Sens dubte, els tres aspectes claus d'aquest cop, i el més treballat va ser: tenir la punta de la raqueta alta a l'obrir el braç, el gir d'espatlles i el suport correcte dels peus al colpejar i fer el moviment del cop.

La sessió, que es va allargar tres hores en què es van fer nou rotacions de 20 minuts, va acabar amb la satisfacció tant dels participants com de les entrenadors que es van emplaçar en el proper entrenament temàtic. Serà el proper dijous, 19 de març, i el cop a treballar llavors serà a l'inrevés. En breu el Club comunicarà l'inici d'inscripcions per a aquesta sessió.