Gràcies Manolo Galé

29/07/2019

El Reial Club de Tennis Barcelona-1899 vol expressar el seu reconeixement a la figura de Manolo Galé Iglesias, gran ambaixador de l’esport del tennis, i amic fidel de la nostra entitat, difunt el passat dijous a Avilés als 80 anys.

President de la Federació Asturiana, cofundador i president del RCT Avilés, i directiu durant dècades de la Real Federación Española de Tenis, Manolo Galé va mantenir una estreta relació amb el nostre Club, sent visible la seva presencia a l’entitat durant la disputa de la majoria de les edicions del Trofeu Conde de Godó, eliminatòries de Copa Davis i campionats juvenils.

La influència de Manolo Galé en el tennis va traspassar els límits de la regió asturiana. Sota la seva influència, va promoure la disputa a Astúries d’eliminatòries de Copa Davis, (tres d’elles a Avilés) i de Fed Cup. També va ser l’’alma-mater’ del torneig Platja de Luanco, de la competició juvenil Apple Bowl, de la promoció de joves tennistes asturians i de la presència de grans jugadors a Astúries. La seva presència als grans tornejos mundials, li van proporcionar a més a més una estreta relació personal amb les màximes autoritats del tennis mundial.

Descansi en Pau