Família Torres torna a obrir les portes del seu restaurant a peu de vinya, El Celleret

09/07/2020

El celler del Penedès ofereix visites enoturístiques centrades en la terra i el territori, tot sota reserva prèvia

El Jardí Restaurant El Celleret de la Família Torres, a Pacs del Penedès, ha tornat a obrir les portes amb una proposta adaptada als nous temps. Així, el nou espai enogastronòmic, situat a l’emblemàtica finca Mas La Plana i inaugurat l’estiu passat, fa ús del seu entorn idíl·lic enmig de la vinya i amb vistes a la muntanya de Montserrat, disposant taules i zones chill out a la terrassa, al jardí i a la vinya, per poder gaudir del vi i de les noves propostes culinàries amb totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

El Celleret obre de dijous a diumenge, de les 12h del migdia a les 11h de la nit els divendres i dissabtes, i fins a les 7h del vespre els dijous, diumenges i festius, i caldrà reserva amb antelació. Els productes frescos de temporada i de productors locals en format de platets i la brasa feta amb un forn de carbó vegetal Josper (un híbrid entre un forn i una barbacoa, habitual en l’alta restauració), seran els protagonistes, sempre buscant les millors harmonies amb els vins que la Família Torres elabora a les principals denominacions d’origen de l’estat, així com a Xile i Califòrnia. Entre els plats de la carta, els comensals trobaran receptes tradicionals com la coca d’escalivada i romesco, esqueixada de bacallà o gall del Penedès al vi, així com arrossos i amanides. I de postres, pera al moscatell o carquinyolis, entre d’altres.

A banda de dinars i sopars a la fresca, El Celleret proposa una original experiència per connectar plenament amb la natura, ara que els ceps es troben en plena efervescència: pícnics a la vinya de Mas La Plana. Per gaudir d’aquesta experiència, que també caldrà reservar prèviament, el restaurant prepararà una cistella amb una selecció d’embotits, olives, croquetes i pa amb tomàquet, acompanyat de vins del Penedès.  També hi ha música en directe els dissabtes als vespres per amenitzar les nits d’aquest final de primavera i l’estiu.

A més a més, Família Torres reprèn les visites enoturístiques i posa en marxa una nova experiència focalitzada en la terra i la vinya que ha batejat amb el nom d’Origen, i amb la qual els visitants podran conèixer la història d’aquesta família de cellerers, que aquesta any compleix 150 anys, i la importància de la biodiversitat i sostenibilitat per elaborar vins de prestigi, mentre passegen per la vinya. La visita finalitzarà amb un tast de dos vins al jardí d’El Celleret. Aquesta experiència d’una hora s’oferirà només al matí, en horaris fixes, per a un màxim de 9 persones i sota reserva prèvia.