Èxits de Magda Gual, Rosa M Togores, Àurea Castellà i Sònia Roig al Campionat de Catalunya Senior individual i dobles

06/09/2024

Les nostres jugadores van ser protagonistes del torneig disputat a les pistes del Club Tennis d’Aro

El Campionat de Catalunya Senior individual i dobles, celebrat a les pistes del Club Tennis d’Aro, va tenir un gran protagonisme de les jugadores del club. Àurea Castellà es va proclamar campiona en individual i dobles. En individual va guanyar en categoria +45 després de superar a Maria Asunción Cano per 6-4, 7-6(7). En dobles va repetir triomf en +40 formant parella del club amb Sònia Roig i superant a la final a Marta Petrus i Sandra Solé per 6-3, 6-0. Per la seva banda, Magda Gual es va imposar en categoria +60 després de superar a Olga Garriga per 6-3, 6-1. A la Lliga Sènior +70, Rosa M Togores va guanyar el grup A amb 9 punts, amb Egenia Carrasco, també del club, finalista