Èxit de les jugadores de l’RCTB-1899 al Campionat d’Espanya de veteranes amb quatre títols

10/05/2022

Les tennistes del club van aconseguir un gran resultat a Mallorca

Les jugadores sèniors de l’RCTB-1899 han aconseguit uns grans resultats al Campionat d’Espanya de veteranes celebrat a Font de Sa Cala (Mallorca). Quatre equips del club es van endur el títol i un altre va quedar finalista.

Les jugadores del +50 van quedar campiones d’Espanya després de superar a la final al CN Sant Cugat per 3-2. Van formar part de l’equip, capitanejat per Miriam Pich-Aguilera: Núria Alasia, Astrid Masagué, Pauline Rodríguez, Montse Espinosa, Berta Tintoré i Patricia Armet.

L’equip +60 també es va endur el títol nacional després de guanyar a la final a les representants de l’RC Polo per 3-0. Van formar part de l’equip capitanejat per Patricia Armet: Silvia Campius, Maria Vendrell, Berta Tintoré, Rosa Togores, Eulàlia Vilardell i Elena Orta.

Les sèniors del +65 també van aconseguir el títol després de vèncer a l’RC Polo per 2-1. Van formar part de l’equip, capitanejat per Ana Martí: Gema Badell, Doris Reja, Rosa Togores i Vicky Baldovinos.

Les representants de l’equip +70 van aconseguir el quart títol pel club després de superar a l’RC Polo per 2-1. Van formar part de l’equip, capitanejat per Àngels Cabré: Filín Durall, Carmen Perea i Montse Boter.

L’equip +40 va quedar finalista d’Espanya després de caure a la final contra el Club de Campo Villa de Madrid per 3-2. Van formar part de l’equip, capitanejat per Sònia Roig: Àurea Castellà, Cristina Fontelles, Sònia Parera, Gisela Riera i Berta Hausmann.