Èxit de la campanya de la Fundació Tennis Barcelona “La raqueta més solidària"

Èxit de la campanya de la Fundació Tennis Barcelona “La raqueta més solidària"
28/04/2021

La campanya impulsada per la Fundació Tennis Barcelona en el marc del Barcelona Open Banc Sabadell – 68è Trofeu Conde de Godó, orientada a recaptar fons per al seu programa Tennis que suma ha tingut un èxit absolut de recaptació.

El dimarts, 27 d'abril, a les 00.00 h es va tancar la plataforma de recollida de donatius, sobrepassant el repte de 10.000€ marcat inicialment amb la xifra total de 10.780€!!!

L'endemà dimecres, a primera hora del matí, es va realitzar el sorteig de la raqueta del campió del torneig, Rafa Nadal, i l’afortunat ha sigut ARNALD RIU BOQUET. Des de la Fundació, de seguida es va comunicar la notícia a l’afortunat, a qui lliurarem la raqueta la propera setmana al nostre Club.

Els diners recaptats es destinaran íntegrament al programa de la fundació “Tennis que suma”, que té per objectiu afavorir el benestar i la millora de la salut física i emocional de nens, nenes i joves en risc d’exclusió social en barris desfavorits de la ciutat de Barcelona, promovent la pràctica del tennis com a activitat extraescolar.

El programa es va iniciar el passat 15 de març a les instal·lacions de La Maquinista, en col·laboració amb Càritas La Barceloneta i els diners recaptats amb “La raqueta més solidària” permetran habilitar dos nous centres per organitzar classes de tennis durant tot un curs acadèmic.

Moltes gràcies a tots els que hi heu participat i heu col·laborat en l’èxit de la campanya!