Èxit de la 1ª Master Indoor Cycling RCTB-1899

Èxit de la 1ª Master Indoor Cycling RCTB-1899
09/02/2010

El passat dissabte 6 de Febrer es va celebrar la primera Master Indoor Cycling “Pujada al Port de l’Ordal“ a les noves instal.lacions del Sport Center RCTB-1899 amb un gran èxit de participació. Al ritme de la millor música, amb suport audiovisual de primera línia i sota la direcció d´instructors de reconegut nivell internacional, els socis participants van gaudir de dues sessions on van experimentar les diferents tècniques d´esforç que es treballaran a les nostres instal.lacions.

Tots els socis participants van ser obsequiats amb una tovalloleta de cortesia i uns bidonets d’aigua que van resultar molt útils durant la sessió. A més, en finalitzar la prova es va fer entrega d’un maillot tècnic commemoratiu de l‘event com a premi als millors classificats, escollits segons criteris tècnics i de participació activa durant l’event.

Com sempre, en nom de tot l´equip del nou Sport Center, us agraïm a tots els que veu assistir la vostra partipació i us emplacem a animar-vos als propers events que es celebraran a les nostres instal.lacions. No us ho podeu perdre!