Estrena del nou Fitness Center

Estrena del nou Fitness Center
15/12/2009

El nou Fitness Center del RTCB es va obrir al públic el 14 de desembre amb una jornada de portes obertes que va concloure amb la seva presentació oficial, a càrrec del seu nou director Pablo Acevedo. Després de l'exposició es va servir un aperitiu per celebrar l'estrena. Durant tota la jornada, els socis van poder gaudir de les noves instal·lacions amb total llibertat, rebent en tot moment l'assessorament dels responsables de les diferents activitats. El nou Fitness Center ofereix un concepte integral de benestar enfocat a millorar la qualitat de vida i està situat en un entorn natural

La nova instal·lació compta amb 1.250m² repartits en tres plantes i acull també les dependències de fisioteràpia i les oficines de l'escola de tennis. L'edifici presenta una arquitectura moderna concebuda per a optimitzar l'aprofitament de la llum exterior i utilitza materials innovadors i enginyeria sostenible. L'ambient en cadascun dels seus espais, per tot això, resulta càlid i acollidor. Quant a horaris, està obert de dilluns a divendres de 8 a 22h i els dissabtes, diumenges i festius de 9 a 21h. A la planta subterrània es troba la sala 1, equipada per a l´Indoor Cycling, un entrenament cardiovascular amb elements de ciclisme exterior. Aquí, el ritme de la música i la resistència marquen la velocitat i el recorregut de cadascun. I es fan sessions de grup que, al mateix temps, són individualitzades, eficaces i molt divertides. Aquesta activitat física està específicament indicada per a reduïr el percentatge de greix corporal. 

 

A la planta baixa està la sala 2, un espai diàfan on es porten a terme les diverses activitats dirigides. Els instructors sabran recomanar-li l'activitat que, per intensitat o estil, s'adapti millor a les seves necessitats o objectius, sempre de la forma més amena i divertida. Com a novetat, el Body Pump, una sessió d'exercicis localitzats per a millorar la força i la resistència muscular al ritme de la música. I, finalment, a la primera planta es troba la sala de Fitness, amb una gran àrea cardiovascular estratègicament concebuda per a gaudir d'unes fantàstiques vistes a l'interior del club. També es troben aquí les àrees de força isotònica, pes lliure i estiraments.