El RCTB rep la Placa Olímpica al Mèrit Esportiu de mans del COE

El RCTB rep la Placa Olímpica al Mèrit Esportiu de mans del COE
13/01/2010

El nostre club va ser reconegut i condecorat durant la IV Gal.la del COE, celebrada el passat mes de desembre, en virtut de la seva “centenària història i la seva rellevant aportació a l´esport espanyol, constituint escoles inesgotables de grans talents”.

El passat 16 de desembre Albert Agustí, en representació del RCTB-1899 que presideix, va recollir la Placa Olímpica al Mèrit Esportiu que el Comitè Olímpic Espanyol (COE) va concedir al nostre club. La IV Gal·la del COE va tenir lloc a l'Auditori Goyeneche de Madrid sota la presidència del màxim mandatari de l'olimpisme espanyol, Alejandro Blanco (foto), i en ella van participar diversos personatges i entitats destacades de l'esport espanyol. Altres quatre entitats esportives, l'Atlètic de Madrid Club de Futbol, la Reial Societat de Futbol, el Club Reus Deportiu i la Reial Societat Hípica Espanyola Club de Camp, van rebre al costat del RCTB-1899 la Placa Olímpica al Mèrit Esportiu “per haver destacat, al llarg de la seva centenària història, per la seva rellevant aportació a l'esport espanyol, constituint escoles inesgotables de grans talents”.

 

 També van rebre aquest mateix premi cinc Federacions Olímpiques Espanyoles que han celebrat recentment el seu centenari: és el cas de la Real Federació Espanyola de Ciclisme, la Real Federació Espanyola de Futbol, la Real Federació Espanyola de Gimnàstica, la Real Federació Espanyola de Tir Olímpic i la Real Federació Espanyola de Vela. A la gal·la també van ser condecorades algunes de les personalitats més cèlebres de l'esport espanyol, com el gimnasta Gervasio Deferr o el golfista Severiano Ballesteros, que no va poder assistir però va ser representat pel seu nebot Iván. Com també van ser premiats el diari Marca, la Junta d'Andalucía o l'alcaldessa de València, Rita Barberá. I, per a acabar, Jaime Lissavetzky, Secretari d'Estat per a l'Esport i President del Consell Superior d'Esports, va rebre el Premi Anual “Esport i Lluita contra el Dopatge”.