El RCTB, finalista del Campionat de Catalunya +60

El RCTB, finalista del Campionat de Catalunya +60
02/03/2010

El passat dissabte 20 de febrer, el RCTB es va proclamar subcampió de Catalunya en categoria Sènior Femení +60. Les jugadores que van defensar el títol al llarg de totes les eliminatòries van ser Montse Boter, Adela Durall, Victoria Gili, Montse Aguilar, Guillermina Salat, Sara Armengol, Àngels Cabré, Maria Ángeles Renom, Ana Maria Palau Ribes i la capitana Filomena Durall.

Al Campionat es van presentar 6 equips: el RC Polo, el CT Barcino, el Cercle Sabadellés, el CTN Sant Cugat, el CE Hispano Francés i nosaltres. Com a primer favorit apareixia el RC Polo i com a segon el CE Hispano Francés, però ni l´un ni l´altre no van poder fer bons els pronòstics. A la ronda inicial de quarts de final, ens vem imposar clarament al CTN Sant Cugat per un contundent 5 a 0. Tot seguit, a semifinals, ens vem enfrontar al segon cap de sèrie, el CE Hispano Francés, i vem aconseguir la victòria per un ajustat 3 a 2, després de disputar uns dobles molt lluitats i emocionants.

Un cop a la final, potser per l´enorme desgast realitzat per eliminar el CE Hispano Francés a semifinals, les forces ens van fallar i el CT Barcino es va endur el títol superant-nos per 5 punts a 0. Per acabar, volem fer un reconeixement a totes les jugadores implicades al llarg del campionat perquè, una vegada més, han evidenciat la passió que segueixen sentint pel tennis.

Karim Perona