El RCTB, Campió de Catalunya +40 femení

02/03/2010

L'equip compost per Montse Espinosa, Natalia Simó, Núria Alasia, Berta Tintoré, Rosa Maria Togores, Patricia Armet, Glòria Balil i una servidora, la capitana Ana María Segura, es va proclamar el passat 27 de febrer Campió de Catalunya en categoria sènior +40. A la final, vem vèncer el RC Polo per un contundent 4-0, tot i jugar en condició de visitants.

Vem iniciar el campionat passant directament a la ronda de quarts de final gràcies a un "Bye" de l'organització. Ja en primera ronda, ens enfrontàrem al Club Egara en el nostre club i vem guanyar per un còmode 3 a 1, amb el que ja no va fer falta arribar als dobles. En l'eliminatòria de semifinals ens vem haver de desplaçar a Sabadell, concretament al Cercle Sabadellés, després d'haver ajornat aquesta ronda per la pluja el cap de setmana anterior. ¡Per fi va sortir el sol! ... i també el resultat, 4 a0 a favor nostre, va acabar per somriure´ns.

A la final ens va tocar jugar fora de casa de nou, contra el Reial Club de Polo. A priori, es tractava d'una eliminatòria gens clara, però vem saber resoldre per un contundent 4-0, adjudicant-nos així el títol de Campiones de Catalunya +40. Això sí, no va ser ni de bon troç una final senzilla, com ho prova el fet que dos dels partits no es van decidir fins el tercer set.

Com a capitana, vull agrair el suport del president del RCTB, Albert Agustí, de membres de la Junta Directiva, Nacho Soler-Cabot i Jorge de Amilibia, del gerent, Josep Maria Casas, i del director de l'Escola de Tennis, Karim Perona, per haver estat tots aquí, animant-nos fins al final dels partits.

I per acabar, voldria fer una menció especial a les jugadores que han participat i, per descomptat, agrair el seu esforç, esportivitat i assistència ja que no és fàcil a vegades coincidir en dates per les responsabilitats que totes tenim avui en dia.

¡Gràcies i esperem repetir l'any que ve!