El Godó referma la seva adhesió a la cultura de la sostenibilitat davant els millors experts

El Godó referma la seva adhesió a la cultura de la sostenibilitat davant els millors experts
03/05/2019

Ho va comentar Sergi Ferrer-Salat en la seva intervenció d'una manera que va penetrar de ple en les venes dels assistents:

L'acte ha estat moderat per Albert Bosch, emprenedor i aventurer, i ha comptat amb dues parts molt diferenciades, una dedicada a la mobilitat, liderada per José María Baldasano, i una altra als materials, amb Ignasi Cubiñà al capdavant. Els tres són socis del Reial Club Tennis Barcelona i els tres lideren un pla de sostenibilitat que entre altres coses ha treballat aquesta conferència a fi de traslladar el seu compromís als assistents, als que aquesta setmana visiten el club per presenciar el torneig, uns 100.000, ja la societat en general.

A la primera taula han intervingut, a més, Lluís Cerdà, cap del departament de gestió de la mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, ​​i Àngel López, director executiu de la plataforma LIVE 3, i en la segona, Roger Polls, director general del grup Mullor , i Mical de Boer, director general d'Losberger de Boer.

Els ex tennistes Albert Costa, director esportiu del torneig, i Àlex Corretja, comentarista de TVE, també han dit la seva sobre la situació que viu el planeta, el mateix que Maria Vallès, directora general de la Fundació FC Barcelona, ​​Teresa Franquesa, directora d'estratègia i cultura de sostenibilitat i ecologia de l'Ajuntament de Barcelona, ​​i Albert Carné, director de RSC de Banc Sabadell.

Franquesa ha comentat que "ara mateix qualsevol ciutat del món enveja a Barcelona per la celebració d'un torneig esportiu com aquest, i més ho farien si sabessin del compromís que té amb la sostenibilitat, que a més comparteix amb 1.100 associacions de la xarxa Barcelona + sostenible".

En la seva intervenció, Vallès ha ofert dades de la feina que el FC Barcelona fa en aquest camp: "El Barça és molt més que un club per moltes coses, però també hem de ser més que un club del futur i el futur l'hem de construir avui"