El club es va omplir de màgia per celebrar una jornada de Nadal Familiar molt especial

20/12/2022

Després de dos anys amb restriccions per culpa de la pandèmia, l'RCTB-1899 va poder recuperar les activitats del dia més màgic de l'any

Tot i començar amb alguns problemes per culpa de la pluja i el mal temps, la Jornada de Nadal Familiar de l'RCTB-1899 va tornar a ser un èxit d'organització i de participació. El club es va omplir d'activitats per a totes les edats que es van fer a les pistes de tennis, pàdel, a la plaça i a la Casa Club. El Wellness Center va preparar una jornada molt especial a la Plaça amb un circuit de Hiit Extreme per enfortir i tonificar el cos, que va ser un èxit de participació. La sisena edició del torneig Open Grand Slam de dobles també va ser un gran èxit amb la participació de 62 jugadors/es de l'Escola de Tennis en diferents categories. Com és habitual, el club també va celebrar el tradicional sorteig de regals cortesia dels patrocinadors i col·laboradors del club. El Restaurant de l'RCTB-1899 també es va unir a la festa preparant un menú especial de Nadal per dinar. Per acabar la festa, es va celebrar un concert de Nadal a l'aire lliure a la zona del Chill-Out amb l'actuació en directe d'un quartet de jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona.

Agraïment als patrocinadors i col·laboradors

L'RCTB-1899 vol aprofitar les dates nadalenques per agraïr el suport durant tot l'any dels patrocinadors i col·laboradors que formen part de la gran familia del club. Moltes gràcies a:

Mercedes-Benz (Cars Barcelona), Lenovo, Caixabank, Nussli, Almendros, Damm, ISDIN, MAPFRE, Btravel, Technogym, Coca-Cola, Gramona, Wilson, Dunlop, Austral, Torres, Casa Viva,  La Roca Village, VistaOptica, Meteocat.