El 2024 serà un any ple de reptes per a la Fundació Tennis Barcelona

11/01/2024

En el context del 125è aniversari del RCTB-1899, la Fundació Tennis Barcelona també està de celebració, ja que arribarà al seu cinquè any de vida amb excel·lents resultats i nous i il·lusionants desafiaments

La Fundació va tancar un gran any 2023, amb el Mercat Solidari de Nadal i el lliurament de Cistelles Solidàries per als afortunats guanyadors del tradicional sorteig. En aquest impàs nadalenc, els nens i nenes del centre de la Zona Franca han gaudit per segon any consecutiu del Campus de Nadal, que combina de manera molt especial les classes de tennis amb activitats lúdiques.

Des de la primera setmana de gener, els centres de l'Escola de Tennis Solidari es preparen per iniciar el segon trimestre, amb més il·lusió que mai. El compromís de millorar constantment es manté ferm a la missió de la Fundació, ja que consolidar “Tennis amb Valors” i “Play All” – els dos programes que conformen l'Escola- és un dels objectius clau per a l'any 2024.

La Fundació continua treballant per oferir una formació esportiva i personal d'excel·lència per als nens, les nenes i els joves a través del tennis i els seus valors. I en tot moment, amb el propòsit de continuar millorant la qualitat dels programes i treballar per obtenir recursos que ho facin possible.

Un dels grans desafiaments del nou any és el disseny i implementació del Programa de Beques de la Fundació Tennis Barcelona, ​​una ambiciosa iniciativa que marcarà una diferència significativa a la vida dels joves. El programa de Beques serà una nova porta a oportunitats de futur per a infants i joves amb risc d'exclusió social. Aquest projecte, sobre el qual s’està treballant des de fa mesos, s’espera que vegi la llum al llarg del 2024.

El cinquè any de vida de la FTB té també un repte constant al Club: la sensibilització dels socis perquè puguin conèixer, compartir i sentir-se pròpia la missió solidària de Fundació, enfortint el sentit de pertinença.

Amb l'aspiració de construir camins de valors conjunts amb l'escola del RCTB-1899, les dues escoles establiran accions que promoguin la inclusió i la solidaritat entre els joves, creant experiències compartides que transcendeixin la pista.

En resum, el 2024 es presenta com un any ple de reptes per a la Fundació Tennis Barcelona. Amb el suport dels players, els socis i sòcies, empleats i col·laboradors, la Fundació està a punt per aconseguir metes ambicioses i continuar la seva tasca. A per un any excepcional!